Skoglunds Byggnadsplåtslageri AB har en lång arbetserfarenhet inom plåtslageri. Det är fortfarande gediget hantverkskunnande som styr vår verksamhet. Vi hjälper privatkunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt industri- och byggsektorn i  Södertälje och stor-Stockholm med omnejd.

Modern verkstad inom byggnadsplåtslageri

Vi har låtit maskiner ta över tung och tidsödande tillverkning. Skoglunds består av specialutbildade yrkesmän med djupt och brett kunnande och bolaget har en modern och anpassad verkstad inom byggnadsplåtslageri i Södertälje som står till ert förfogande.

Engagemang och kvalitet

Företaget har med ledorden: väl utförda arbeten, personligt engagemang, ansvarskänsla och kvalitet som grundbegrepp i företagets filosofi. Varje uppdrag, litet som stort, är lika viktigt för oss. För oss är ett bra utfört jobb en självklarhet. Bra jobb och goda vitsord är grunden i vår verksamhet. Vi har en hög teknisk standard och kan alltid sätta in rätt resurser, på rätt plats, vid rätt tid och till rätt pris.

Totallösningar

Skoglunds Byggnadsplåtslageri AB utför även helhetsåtaganden som totalentreprenör för byggrenoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi även ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi regelbundet samarbetar med.

Fackmannamässiga arbeten 

Skoglunds är medlem i Entreprenadföretagen, bransch- och arbetsgivarorganisationen för plåtslageri, samt Svenskt Näringsliv. Vi innehar både ID06 och SGG Standard Solutions Group. Bolagets anställda har gått kurser inom heta arbeten, tunga lyft och arbete på höga höjder gör att vi kan arbeta med olika typer av entreprenad. Företaget har även specialutbildningar inom hemliga tunnlar. Hos oss på Skoglunds Byggnadsplåtslageri AB använder vi oss enbart av kvalitetsmaterial från beprövande leverantörer inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Bolaget innehar erforderliga entreprenadförsäkringar samt F-skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.